Activitati si proiecte

februarie 27th, 2024
Comentariile sunt închise pentru Balul bobocilor 2009

Balul bobocilor 2009

Anul acesta, Balul Bobocilor a fost organizat în data de 28 noiembrie  la clubul Gossip, din Calea Floreasca, nr.169, sector 2.

Balul a beneficiat de urmatorii sponsori:

Agentia de modeling Best Model Fashion & Advertising, care a asigurat caştigătorilor concursului Miss şi Mister premii constând în produse L’Oreal professionnal; Şcoala de dans Salsa Veneno, care a oferit ca premii 3 cursuri de dans participanţilor la concursul Miss şi Mister.

A fost organizat concursul Miss si Mister, clasa a IX-a si clasa a X-a, deoarece pentru aceasta din urmă în anul şcolar 2008-2009 nu a fost organizat Balul Bobocilor.

Din partea elevilor, pentru organizarea acestui eveniment au participat:

Anca Gheorghe, clasa a XI-a A, in calitate de coordonator al elevilor participanti la concursul Miss & Mister si prezentator,

Ibram Selguan, clasa a XI-a A, in calitate de coordonator şi membru al juriului.

La concurs au participat elevii: Mihaiu Veronica, clasa a IX-a A, Trasca Laurentiu, clasa a IX-a A, Gheorghe Mihaela, clasa a IX-a A,Gentimir Daria, clasa a X-a C, Stere Georgiana, clasa a X-a B, Tone Alexandru, clasa a X-a B, Canea Florin, clasa a X-a B.

In afara concursului au susţinut un moment artistic elevii: Stanică Cosmin, clasa a IX-a D şi Bedreagă Andrei, clasa a X-a B.

În calitate de membri ai juriului au participat:

profesor Halangau Orania, profesor Ghiata Valentin, profesor Dinu Anca, eleva Ibram Selguan şi Oana Craioveanu din partea agenţiei Best Model Fashion & Advertising.Balul a fost înscris în cadrul competiţiei Gala Balurilor 2010. Din partea organizatorilor acesteia au fost prezenţi 3 reprezentanţi, care au asigurat jurizarea Balului pentru aceasta competiţie. La Gala Balurilor 2010 vom fi reprezentaţi de castigătorii locului I al concursului Miss şi Mister, balul nostru urmând să intre în competiţia pentru cel mai bun bal al bobocilor din capitala, competiţie ce se va desfasura in data de 16 mai 2010.

Galerie foto balul bobocilor 2009:

no images were foundComentariile sunt închise pentru Balul bobocilor 2009


0 Comments


Comentarii inchise.