Stagii practică

mai 23rd, 2022
Comentariile sunt închise pentru Stagii practică

Stagii practică

Povestea tinerilor elevi ai Liceelor Tehnologice din București Liceul Tehnologic Dacia si Liceul Tehnologic Nikola Tesla, practicanți în atelierele Colina Motors, a fost prezentată și pe pagina oficială a Registrului Auto Român și va fi descrisă pe larg într-un numar viitor al revistei Auto Test.

6 decembrie la 14:19 ·

În timp ce mulți copii își despachetau cadourile pe care le-au primit de la Moș Nicolae, câțiva adolescenți desfăceau prezoane, plăcuțe de frână sau filtre de ulei în service-ul unei reprezentanțe auto de la marginea Capitalei.

În ultima perioadă, asta fac câteva ore pe zi, chiar dacă unii dintre ei nu au mai mult de 15 ani și vin din localitățile limitrofe Bucureștiului, pentru că visează să devină viitorii tehnicieni auto care ne vor întâmpina în service-uri. Să nu credeți că domnișoarele din fotografii refuză vreo sarcină pe care o primesc de la cei care le supervizează și le instruiesc, chiar dacă se murdăresc de ulei.

Micii ucenici sunt elevi la Liceul Tehnologic “Nikola Tesla” și la Liceul Tehnologic “Dacia”, iar astăzi i-am surprins în timp ce făceau schimburi de ulei, echilibrau roți și învățau cum să efectueze o diagnoză computerizată.

Noi îi felicităm și le urăm succes, iar întreaga lor poveste va fi publicată într-un număr viitor al revistei AutoTest, pe care o editează Registrul Auto Român.
Auto Test Magazin

 Comentariile sunt închise pentru Stagii practică


0 Comments


Comentarii inchise.